Grand CafГ© Hoekenrode, Dineren, lunchen, vergaderen en borrelen in Amsterdam Zuid-Oost

learn the grand piano

Learn the grand piano

Grand CafГ© Hoekenrode is een ruim opgezette locatie met een moderne inrichting en strakke uitstraling met als eye-catcher,В onze mooie grote bar in het midden van de zaak.

Naast de bar heeft Hoekenrode een grote borrelruimte en een separaat restaurant gedeelte met ongeveer 100 zitplaatsen. Grand CafГ© Hoekenrode heeft een maximum capaciteit van 200 zitplaatsen en ongeveer 450 staanplaatsen.

Nieuw bij Restaurant Hoekenrode is een nieuwe Self-Service Biertap!

Wij bieden u de mogelijkheid heerlijk te kunnen borrelen aan onze taptafel zonder op de barman te hoeven wachten! Voortaan kunt u direct van uw vers getapte biertjes genieten.

Het grote zonnig en verwarmd terras met ongeveer 300 plaatsen biedt een uniek uitzicht op het volledig vernieuwde Hoekenrodeplein.

Grand CafГ© Hoekenrode is bij uitstek de ideale locatie voor uw lunch, diner, zakelijke bespreking, Business-to-Business meetings, groepsarrangementen, borrels, evenementen en/of feesten. Ook bieden we een ruim aanbod aan speciale arrangementen, voor elke gelegenheid.

Wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer.

foto gallery

eten & drinken

onze kaarten

informatie voor groepen

Grand CafГ© Hoekenrode is de ideale locatie voor uw groepsreservering. Voor elke gelegenheid bieden wij een speciaal groepsarrangement. Buffetvoorstellen voor groepen vanaf 45 personen tot maximaal 250 personen.

Ook voor de zakelijke groepsaanvragen hebben we alle apparatuur in huis. Zoals een beamer en scherm of onze lcd-schermen die op verschillende plekken in de ruimte bij ons hangen.

U kan bij ons een all-in vergaderarrangement boeken i.c.m. een heerlijk koffiebuffet, lunch of diner of een luxe borrel.

Ook voor de borrelaars hebben we een aantal speciale borrelpakketten samengesteld met hierin binnen- en buitenlands gedestilleerd drankpakketten, eventueel in combinatie met eten in de vorm van amuses of bittergarnituren of een walking-dinner.

Vraag voor ons complete aanbod onze banquetingmap aan. Neem hiervoor contact op met ons zodat we u deze kunnen toezenden en zo informeren over de diverse mogelijkheden.

Grand CafГ© Hoekenrode werkt conform de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Wij zijn alle kerstdagen en met oud- en nieuw geopend. Tijdens deze dagen hebben wij verschillende speciale menu’s. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Geniet nu van onze Nieuwe self-service Biertap!!

Restaurant Brasserie Hoekenrode heeft vanaf nu een nieuwe Self-Service Biertap!

Wij bieden u de mogelijkheid heerlijk te kunnen borrelen aan onze taptafel zonder op de barman te hoeven wachten! Voortaan kunt u direct van uw vers getapte biertjes genieten.

Voor 2 uur kunt u een taptafel reserveren met 10 liter bier. Een upgrade is natuurlijk ook mogelijk. Een upgrade kan onder voorbehoud van beschikbaarheid worden aangevraagd. Reserveringen en walk-in zijn beperkt tot een minimum van; 2 uur / 10 liter bier á € 11,- per liter.

Wij heten u welkom om uw ervaring bij Restaurant Brasserie Hoekenrode te verrijken door het proberen van ons Self-Service taptafel. Voor meer informatie kunt u via de mail contact met ons opnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *